Arrangementsinfo

Fredag 23. august 2019:

En annerledes lønningspils på Buvik ølfestival
Buvik ølfestival åpner fredag 23. august 2019 med et eksklusivt arrangement – En annerledes lønningspils – sammen med Gulating Ølutsalg og Bror bar.

Tommy H. Helland fra Gulating ølutsalg holder en eksklusiv ølsmaking hvor vi blir guidet fra fjord til fjells i trøndersk øl. Frank Knudsen fra Bror bar serverer en saftig burger som står til drikken.
Ølsmakingen serveres i Buvik ølfestival sine nye og elegante smaksglass for å fremheve smakene på best mulig måte.

Den over 20 meter lange bardisken åpner etter at ølsmakingen er gjennomført slik at det blir mulig å smake på mer(bongsalg).

Billetter er tilgjengelige på Ticketmaster.no så ta med deg dine kollegaer, vennergjengen eller andre bekjente du vil oppleve en morsom og smakfull kveld med til Buvika!

Billetter i salg på
Ticketmaster  

For spørsmål send oss en e-post på post@buvikolfestival.no

 


Lørdag 24. august 2019:

Hovedarrangementet hvor 12 bryggeri serverer smaksprøver fra ca 100 forskjellige ølsorter.

Vi jobber 12 bryggeri er klare og vi publiserer de fortløpende utover sommeren.

I tillegg stiller Gaula Øl og Brewshop med stands. Begge er leverandører av utstyr og råvarer til hjemmebryggere. De vil forhåpentligvis også demonstrere utstyr og gjennomføre bryggeøkt i løpet av dagen.

Norbrygg, foreningen for hjemmebryggere, vil også ha stand hvor de er tilgjengelig for spørsmål om det meste innen hjemmebrygging. De vil ha med noen smaksprøver hvor de demonstrerer blant annet usmaker i øl. Dette for å lære mer om hvordan man identifiserer dem, og slik at bryggere kan lære hvordan de kan unngås.

Livemusikk og god stemning.

Dørene åpner kl 15.00. Ingen grunn til å ta vorspielet noe annet sted ?
Baren stenger kl 01.00.

Vi har satt opp en buss som går til Trondheim kl 01.15. Den går fra rundkjøringen ved Skaunhallen/Da-tel arena. Bussen kjører E39 til Klett og videre på E6 inn til Trondheim sentrum. Bussen stopper på signal.
Billetter kjøpes sammen med inngangsbillett via ticketmaster.no. Bussbillett må forhåndskjøpes slik at vi vet antall busser det blir behov for.

Billetter i salg på
Ticketmaster  

Følg med på vår Facebookside for siste nytt.