Bryggeri og utstyrsleverandører 2016

Skaunhallen vil romme stands for ølprodusenter og utstyrsleverandører, samt restaurant for mat og øl.

Disse kommer, kommer dere? Ta kontakt på post@buvikolfestival.no

  • Valset gaardsbryggeri
    Valset gaardsbryggeri
  • Bryggeriet Frøya
    Bryggeriet Frøya
  • Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk
    Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk
  • Fjord Bryggeri
    Fjord Bryggeri
  • Austmann kommer til Buvik ølfestival i Skaunhallen 3. september
    Austmann Bryggeri
  • Hogna Brygg fra Gauldalen kommer til Skaunhallen og Buvik ølfestival 3. september
    Hogna Brygg
  • Teveltunet fjellbryggeri fra Meråker kommer til Skaunhallen 3. september
    Teveltunet Fjellbryggeri>

Påmelding for bryggeri og utstyrsleverandører

    Bryggeri/Leverandør:

    Kontaktperson (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefon

    Melding

    Foreløpig program for dagen:

    • Prøvesmaking av øl i egne glasssingle-malt-single-hops
    • Demonstrasjon av bryggeutstyr
    • Salg av utstyr og råvarer for brygging
    • Restaurant med mikrobrygg-øl & lokalmat
    • Diverse foredrag
    • Kåring av publikumsfavoritt blant bryggerienes øl

    For publikum gjelder følgende: (Flere mulige billett-typer er mulig)

    • Inngang fredag & lørdag kr. 1195,-(+ avg.) inkl. bryggekurs fredag(m/lett mat og smaksprøver) og inngang lørdag m/5 bonger. Begrenset antall billetter, kun forhåndssalg!
    • Inngang lørdag v/forhåndssalg kr. 300,-(+ avg.) inkl. ølglass for smaksprøver og 5 bonger til smaksprøver.
    • Inngang lørdag uten bonger, v/forhåndssalg kr. 200,-(+ avg.)
    • Ekstra bonger selges for kr 20,- pr. stk på stedet.
    • Kjøp billetter på ticketmaster.no !
    • Publikum(barn/unge) under 18 år har ikke anledning til å kjøpe/smake alkohol, eller være tilstede alene, men har anledning til å være med foresatt frem til kl 19 på lørdag.

    Følgende forutsetninger gjelder for ølprodusenter:

    • Utstiller skal være klar kl 10.00 og nedrigging skal ikke starte før kl. 19.00.
    • Smaksprøver, 1 dl, deles ut mot 1 bong.
    • Stand i hallen, 2,5 x 2,5m, er i år gratis. Ved ønske om større stand, ta kontakt om dette, så ser vi på mulige løsninger. På standen gis det også anledning til å selge egne rekvisitter.
    • I ordet «rekvisitter» menes f.eks t-skjorter, korkopptrekker, plakater etc.
    • Arrangøren forbeholder seg retten til å selge øl fra en eller flere av de deltagende bryggeriene i restauranten.
    • Det konkurreres om en publikumspris, uansett klasse. Utdeling av prisene vil foregå i Skaunhallen kl 19.00.
    • Den enkelte produsent står ansvarlig for at reklamemateriell og lignende på egen stand er i.h.h.t. til bestemmelsene for alkoholreklame. Se forøvrig alkoholloven § 9-2 første ledd (lovdata.no)
    • Det oppfordres til å ha med malt, humle etc for lukt og smaksopplevelser og for å gjøre standene spennende.
    • Arrangør står for skjenke- og salgsbevilling på hele messeområdet. Produsentene er selv ansvarlig for å inneha salgsbevilling til arrangør. Arrangør vil kreve dokumentasjon.

    Følgende forutsetninger gjelder for leverandører av bryggeutstyr og råvarer:

    • Utstiller skal være klar kl 10.00 og nedrigging skal ikke starte før kl. 19.00.
    • Stand i hallen, 2,5 x 2,5m, er i år gratis. Ved ønske om større stand, ta kontakt om dette, så ser vi på mulige løsninger. På standen gis det også anledning til å selge egne produkter.
    • Den enkelte produsent står ansvarlig for at reklamemateriell og lignende på egen stand er i.h.h.t. til bestemmelsene for alkoholreklame.
    • Leverandørene står fritt til å selge utstyr og råvarer fra sin stand.
    • Dersom utstyrsleverandørene ønsker å demonstrere utstyr i form av brygging denne dagen, er det positivt. Dette ønsker vi beskjed om i god tid.
    • Det oppfordres til å ha med malt,humle etc for lukt og smaksopplevelser og for å gjøre standene spennende.

    Vi jobber også med å tilby flere foredrag innen emnet ølbrygging samme dag.

    Vi jobber for at Buvik ølfestival skal foregå i sømmelige former. Vi vil legge vekt på at området ikke skal bli en arena for fyll og uro, men være en trivelig møteplass for nye og gamle entusiaster av bryggekunsten og en smaksopplevelse innen mat og øl.

    Kjøp billett til Buvik ølfestival