Program 2017

Buvik ølfestival foregår over 2 dager 25. og 26. august, hvor det selges billetter til de forskjellige delene av arrangementet. Hovedarrangementet foregår lørdag med blant annet bryggeri og utstyrsleverandører til stede. Du er hjertelig velkommen til å tilbringe begge dagene sammen med oss.

Fredag 25. august kl. 17-24

Kl. 17-21  Bryggekurs Nybegynner
De erfarne bryggerne Erik Seltveit, Odin Lein Strand og Steffen Selnes Karlsen fra Overgjæret holder et praktisk kurs som går igjennom hele bryggeprosessen. Odin holdt samme kurs under festivalen i 2016 med fullt kjøkken og gode tilbakemeldinger. Begrenset antall plasser.

Kl. 20-24 Eksklusiv ølkveld med Cervisiam, Austmann og Valset gaardsbryggeri.
Hør historien om hvordan de to bryggeriene startet opp og hvordan de har utviklet seg så langt. Kanskje får vi høre litt om fremtiden også? Selvsagt blir det mulighet til å få smake deres øl.
I tillegg stiller Valset gaardsbryggeri med sitt utvalg.
PS! Kun 80 billetter selges til dette arrangementet.

Lørdag 26. august kl. 13-01

Kl. 10.30 – 13.30  Bryggekurs Erfaren
De erfarne bryggerne Erik Seltveit, Odin Lein Strand og Steffen Selnes Karlsen fra Overgjæret holder et videregående kurs for deg som har brygget noen ganger og har kjennskap til bryggeprosessen. Begrenset antall plasser.

Kl. 13.00 – 20.00  Bryggeristands fra flere av Norges beste bryggeri
Austmann, Cervisiam, Fjord bryggeri, Hogna brygg, Monkey Brew, Namdalsbryggeriet, Randhav bryggeri, Rena bryggeri, Røros bryggeri og mineralvannfabrikk, Stokkøy bryggeri, To tårn bryggeri og Valset gaardsbryggeri.

Kl. 14.00  Alt om gjær (og litt til)
Professor Per Bruheim fra Institutt for bioteknologi ved NTNU kan mye om gjær. Her deler han kunnskap om både norsk og internasjonal gjær.

Kl. 15.00 Øl basert på lokal historie
Øystein Kvåle har de siste årene jobbet med Thamsakevitt og lanserte for noen måneder siden Thamsøl. Hør den unike historien fra Thamsriket.

Kl. 16.00 Alt om malt og maltproduksjon
Tyson Weaver fra Bonsak gårdsmalteri i Skogn forteller om malt og oppstarten med å tilby norsk malt til markedet.

Kl. 17.00 Mjød? Hva er egentlig mjød?
Kjetil Nybø fra Rena bryggeri gir oss en bedre forståelse av hva mjød er.

Brygging
Det blir brygging med forskjellig utstyr i løpet av dagen. Hjemmebryggerforeningen Norbrygg stiller samt flere bryggeutstyr- og råvareleverandører.

Vi holder grillen varm slik at du kan få deg en matbit eller to i løpet av dagen.

Fra ca klokken 20 samles alle bryggeri bak vår lange bar og det blir livemusikk.

Billetter selges via Ticketmaster.no frem til dagen før arrangementet, men kun på døra lørdag 26. august. Velkommen!