Program 2019

Buvik ølfestival foregår over 2 dager 23. og 24. august, hvor det selges billetter til de forskjellige delene av arrangementet. Hovedarrangementet foregår lørdag med blant annet bryggeri og utstyrsleverandører til stede. Du er hjertelig velkommen til å tilbringe begge dagene sammen med oss.

Fredag 23. august

En annerledes lønningspils fredag 23. august 2019 med Gulating ølutsalg Byhaven og Bror Bar

Eksklusivt arrangement sammen med Gulating Ølutsalg og Bror bar.

Dørene åpner 18.30 Tommy H. Helland fra Gulating ølutsalg holder en eksklusiv ølsmaking hvor vi blir guidet fra fjord til fjells i trøndersk øl. Frank Knudsen fra Bror serverer en grillet burger som står suverent til drikken. Ølsmakingen serveres i Buvik ølfestival sine nye og elegante smaksglass for å fremheve smakene på best mulig måte. Den over 20 meter lange bardisken åpner etter at ølsmakingen er gjennomført slik at det blir mulig å smake på mer (bongsalg).

Billetter er i salg via Ticketmaster.no så booke plass for deg og dine kollegaer nå. Har du spørsmål så send oss en e-post på post@buvikolfestival.no

PS! Begrenset antall billetter til dette arrangementet.


Lørdag 26. august kl. 15-01

Langbaren
Bak vår 25 meter lange bar står 12 av landets beste bryggeri klare med ca. 100 forskjellige sorter fra kl 15.00. Det mest populære går unna tidlig så møt i god tid for å få med deg det. Listen med bryggeri oppdateres fra slutten av mai og frem til festivalstart.

Brygging
Det blir brygging med forskjellig utstyr i løpet av dagen. Kanskje også mjød. Bryggeutstyr- og råvareleverandørene Brewshop og Gaula øl stiller med egne stands.

Vi holder grillen varm slik at du kan få deg en matbit eller to i løpet av dagen.

Livemusikk
Fra ca klokken 19 går Hans Bollandsås og hans band Small Town på scenen.
De spiller til ca kl 21.
Det blir så en times pause før våre lokale helter Villa Grønsofan inntar scenen og spiller ut kvelden. 

Buss hjemover
Også i år gir vi deg som bor i retning Trondheim litt hjelp på hjemveien med å tilby muligheten for å kjøpe bussbillett samtidig som du kjøper inngangsbillett via Ticketmaster.no
Den som skal i retning Børsa og Orkanger kan benytte busstilbudet på linje 410 hvor nattbussen fra Trondheim passerer bare noen hundre meter fra Skaunhallen.

Billetter selges via Ticketmaster.no frem til dagen før arrangementet, men kun på døra lørdag 24. august. Velkommen!